Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν καλεσμένη σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και προχώρησε σε μερικές δηλώσεις, στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, η επιχειρηματίας και instagrammer απάντησε στο αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα αλλά και αν έχει δεχτεί πιέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον, να γίνει μητέρα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε δήλωσε: «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, δυσκολεύομαι στο ερωτικό κομμάτι. Γίνομαι πιο δύσκολη, τα κριτήριά μου πιο αυστηρά. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πιο ενθουσιώδης. Αυτό που δεν ανέχομαι στους άνδρες είναι αν προσπαθήσουν να με αλλάξουν για κάποιον λόγο, να με βάλει σε ένα άλλο καλούπι. Θέλω μια σταθερότητα».

Για το αν έχει δεχτεί πιέσεις να αποκτήσει παιδιά, η instagrammer απάντησε: «Οι φίλοι όχι τόσο, στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Οι γονείς πιο πολύ, οι συγγενείς ναι, γιατί είναι ίσως και άλλες εποχές αυτές που έχουν ζήσει και ήταν άλλα τα δεδομένα. Αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον ηλικία σε τίποτα. Εδώ βλέπουμε και ανθρώπους που αλλάζουν καριέρα και δουλειά στα 55 τους».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σέξι στο Ντουμπάι – Οι «καυτές» πόζες με μπικίνι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν θα έκανα μόνη μου παιδί, αν και μπορώ

Διαβάστε ακόμη: