Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Σάκη Μπουλά και συγκινήθηκε μιλώντας για εκείνον.

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για τη μητρότητα, το νέο κεφάλαιο που άνοιξε πρόσφατα στη ζωή της, καθώς και το πώς άλλαξε την καθημερινότητά της.

«Τον πρώτο καιρό ήταν συνειδητή η απόφαση να αφιερώσω όλον τον χρόνο μου στον Αύγουστο. Μου έχει λείψει να δουλεύω και νοσταλγείς τον άλλο σου εαυτό γιατί δεν θα τον ξαναβρείς, όπως τον άφησες και βλέπω τα πράγματα με αισιοδοξία που με οδήγησε να κάνω Youtube».

Αυτό είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το πώς βιώνει τον νέο της ρόλο ως μητέρα.

«Ήρθε και η καραντίνα που γεννήθηκε ο Αύγουστος, οπότε η ζωή μας ήταν εγώ, εκείνος και ο μπαμπάς του. Σκέφτομαι εγώ αυτό θα κάνω για όλη την υπόλοιπη μου ζωή;», σχολίασε επίσης.

Αλεξάνδρα Ούστα

Οι δύσκολες στιγμές στην εγκυμοσύνη της

Στη συνέχεια περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της καθώς εμφάνισε αλλεργική αντίδραση ενώ παρουσίασε και αποκόλληση του πλακούντα.

«Πήρα μία αντιβίωση που μου δόθηκε προληπτικά και έπαθα αλλεργία ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Όλα καλά», εξήγησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Έβλεπα τους γιατρούς σε τέτοια ένταση εκείνη τη στιγμή, που δεν ήξερα αν θα πάρουν το νυστέρι και θα βάλουν κάποιο φάρμακο ή κάποια αναισθησία για να πάρουν το μωρό. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου».

Η ζωή της, όπως εξομολογήθηκε, δεν ήταν πάντα ρόδινη. Έχοντας βιώσει πολλές απώλειες είδε τον εαυτό της να λυγίζει αλλά πάντα έβρισκε το σθένος να προχωρά μπροστά.

«Η ζωή μου δεν ήταν ρόδινη. Δεν πέρασα καλά σε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δεν ήθελα όμως, να με καταβάλλει. Πιστεύω ότι ό,τι έρχεται στη ζωή μας έρχεται για κάποιο λόγο, να μας κάνει πιο δυνατούς», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η Αλεξάνδρα Ούστα συγκινήθηκε μιλώντας για τον Σάκη Μπουλά

Μάλιστα, από τις απώλειες που τη στιγμάτισαν ήταν ο χαμός των γονιών, των παππούδων της αλλά και του Σάκη Μπουλά, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι για χρόνια.

«Έχασα τους γονείς μου, τους παππούδες μου που ήταν αγαπημένοι μου, και συνέβησαν αρκετά κοντά χρονικά».

Φέρνοντας στον νου της τις τελευταίες στιγμές δίπλα στον αείμνηστο καλλιτέχνη θυμήθηκε πόσο ήλπιζε για ένα θαύμα που όμως, δεν ήρθε ποτέ.

«Ακόμα και αν το ξέρεις, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος. Ενώ είσαι στο νοσοκομείο και συμβαίνουν όλα αυτά πιστεύεις ότι θα έρθουν κάπως αλλιώς τα πράγματα».

«Λες είναι σοβαρά αλλά μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο. Και τέλος πάντων έρχεται η στιγμή που εγκαταλείπουν οι δυνάμεις και συμβαίνει το τέλος» κατέληξε.

«Την έχασα σε μία περίοδο που ήταν μία άλλη Αλεξάνδρα εγώ, ο παλιός μου εαυτός. Τότε, δε σκεφτόμουν αν θα κάνω παιδιά. Θα ήταν πολύ ωραία να ζούσε εδώ και να έβλεπε τον μικρό Αύγουστο», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα για τον θάνατο της μητέρας της.

Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Και συνέχισε μιλώντας για τον σύζυγό της. «Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ήταν κοινή μας απόφαση να μην βαπτίσουμε το παιδί μας».

«Ο Αύγουστος θα μεγαλώσει όπως μεγαλώνουν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα. Όταν μεγαλώσει έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να κάνει το οτιδήποτε. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί περίπου 6 χρόνια. Ήταν μοιραίο το γεγονός ότι τον γνώρισαν τότε που είχα ανάγκη από συντροφικότητα και αγάπη».