Με αφορμή την αναφορά της υφυπουργού Παιδείας Ζέττα Μακρή στο όνομά της, κατά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα εξέδωσε ανακοίνωση στηρίζοντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τα όσα δήλωσε για τους “Sugar Daddies”.

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες. Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!»

Να σημειωθεί ότι η Ζέττα Μακρή κατά τη σημερινή της τοποθέτηση και την άρνηση του κ. Κουτσούμπα να πάρει πίσω τον αμφιλεγόμενο όρο που χρησιμοποίησε χθες, δήλωσε σχετικά: «Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα έλεγε και δεν θα επέμενε ποτέ κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ακόμη: