Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παρά τον σάλο που προκάλεσαν οι χθεσινές του δηλώσεις για «sugar daddies», επέμεινε σήμερα, καταθέτοντας μάλιστα, στη Βουλή φωτογραφίες από σχετικές διαφημίσεις σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Ειδικότερα, ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας στην ειδική εκδήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην οποία ήταν παρούσα σύσσωμη η K.O. του ΚΚΕ, είπε: «Εμείς καταγγέλλουμε αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός και όχι τις γυναίκες, θύματα της εκμετάλλευσης».

Και πρόσθεσε: «Ορισμένοι δήλωσαν σοκαρισμένοι όχι από την καταγγελία, αλλά από την αποκάλυψη της, ενοχλείστε γιατί βγαίνει στην επιφάνεια κι αντί να καταγγέλλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ για να μην βγει η σαπίλα του όμορφου και αγγελικά πλασμένου κόσμου σας».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδειξε και φωτογραφίες από σχετικές διαφημίσεις, λέγοντας ότι ολόκληρες εταιρίες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν με αυτό τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές που δεν μπορούν να πληρώσουν τα ακριβά δίδακτρα», είπε, προκαλώντας αντιδράσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Είχε προηγηθεί η αναφορά της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ η οποία χαρακτήρισε κι αυτή με τη σειρά της προσβλητική τη χθεσινή αναφορά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κάνοντας λόγο για διαρκή προσπάθεια προβολής είτε στο Τικ-Τοκ, είτε στο Luben, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες εκφράσεις που ξεφεύγουν από κάθε όριο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε από τον Δημήτρη Κουτσούμπα να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για την αδιανόητα σεξιστική.

Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι «ο γραμματέας του ΚΚΕ έγινε viral σε μια εποχή που η γελοιοποίηση και οι πάσης φύσεως ιντερνετικοί και μη κλόουν έχουν πέραση και αποθεώνονται».

Βελόπουλος: Στήριξη σε Κουτσούμπα και ρεσιτάλ ομοφοβίας

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στήριξε τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ έδωσε και ρεσιτάλ ομοφοβίας. «Είναι μισογυνισμός αυτό που είπε ο άνθρωπος; Κι ένα 24ωρο χάσαμε την ουσία της πολιτικής με την επίθεση που γίνεται στα πλατιά λαϊκά στρώματα με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια – μισογυνισμός είναι να αντικαθίσταται εικόνα της μάνας με το γονέα 1, μισογυνισμός είναι να επιτρέπεται σε άντρες να εισέρχονται στον γυναικείο αθλητισμό», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: