search

LIFESTYLE

Αλμπέρτο Μποτία: Μετά την Φουρέιρα, ανέβασε και ο ποδοσφαιριστής φωτογραφία με την λεζάντα «+1»

Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

221114124516_alberto-botia-meta-tin-foureira-anevase-kai-o-podosfairistis-fotografia-me-tin-lezanta-1

Μετά την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα και την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε κι εκείνος μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που θα γίνει σύντομα πατέρας, δεν συνηθίζει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την Ελένη Φουρέιρα.

Σε αυτό, ο Αλμπέρτο Μποτία κι η αγαπημένη του ποζάρουν στον φακό, μπροστά στη θάλασσα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας να μαρτυρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αλμπέρτο Μποτία έγραψε «+1», αναφερόμενος στο νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Botia*3* (@botia_3)

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μία τρυφερή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με εκείνη και τον ποδοσφαιριστή, ξαπλωμένους στο κρεβάτι, ενώ το κοντό τοπ που φορά αφήνει εκτεθειμένη τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, όπως και ο σύντροφός της, έγραψε: «+1».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Μόλις έκανε την ανάρτηση η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Φίλοι, καλλιτέχνες, παρουσιάστριες, influencers της ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι, όταν ακύρωσε όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία, αλλά και δεν «έκλεισε» εμφανίσεις σε κάποιο νυχτερινό κέντρο για τον χειμώνα.

 

Διαβάστε ακόμη: