Oι προγραμματισμένες συναυλίες της Ελένης Φουρέιρα ακυρώθηκαν για λόγους υγείας, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις που κυκλοφόρησαν νωρίτερα.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από τους διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν θα εμφανιστεί ούτε στην Κύπρο, με τη συναυλία της να ακυρώνεται τελευταία στιγμή. Ακόμη, η διοργανώτρια επιτροπή του φεστιβάλ βρίσκεται σε αναζήτηση σχετικά με την ανεύρεση του καλλιτέχνη που θα αντικαταστήσει την προγραμματισμένη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, στην σκηνή του φεστιβάλ στον Άρδα το Σάββατο 30 Ιουλίου και ίσως η αντικατάσταση να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια νοσεί από κορωνοϊό.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών του Φεστιβάλ για την Ελένη Φουρέιρα

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022, καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι. Η εταιρεία της Panik Records μεταξύ άλλων γράφει: “Ζητούμε συγγνώμη για το απρόσμενο αυτό γεγονός, καθώς η συνεργασία μας όλων των χρόνων έχει δείξει την εμπιστοσύνη που δείχνουμε στο φεστιβάλ του Άρδα”.

Ως οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ ευχόμαστε περαστικά στην Ελένη Φουρέιρα και κάνουμε τα πάντα για την άμεση κάλυψη του κενού που προέκυψε απρόσμενα μόλις στις 20/7 και ενώ όλα ήταν έτοιμα. Ευελπιστούμε πως μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσουμε τον καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στις 30 Ιουλίου στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022. Ζητούμε με τη σειρά μας συγγνώμη για την αλλαγή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη στο φεστιβάλ».