Φορώντας μόνο ένα κάτασπρο μπουρνούζι και ψηλές γόβες η Ελένη Φουρέιρα πίνει το κρασί της στο λευκό τοπίο.

272368340_1260099771150951_3871949264708249067_n

Ενώ ολόκληρη η Αττική έχει ντυθεί στα λευκά και οι celebrities απολαμβάνουν παιχνίδια με το χιόνι, η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε στην αυλή της για να πιει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Μάλιστα, «έγινε ένα» με το τοπίο γύρω της, φορώντας μονάχα ένα λευκό μπουρνούζι, ενώ τύλιξε και τα μαλλιά της σε μία επίσης, λευκή πετσέτα. Δεν ξέχασε ακόμα, να βάλει ψηλοτάκουνες γόβες, παρά το γεγονός ότι το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα. Φυσικά, φωτογραφήθηκε στο ολόλευκο τοπίο και μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα με το κοινό της στο Instagram.

272426598_881275029228081_1375829363936317775_n

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε: «Με λίγη τύχη, ίσως χιονίσει ακόμα και για εμάς».

Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια σειρά του Mega θα την δούμε

Το «Milky Way» είναι, σύμφωνα με τον καταξιωμένο διεθνώς 30χρονο κινηματογραφιστή, η ιστορία μιας έφηβης η οποία «αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση». Μάλιστα, στη νέα σειρά του Mega θα δούμε σε ρόλο guest την Ελένη Φουρέιρα.

Η υπόθεση της σειράς

Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;
Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια σειρά του Mega θα την δούμε;

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.