Τη στήριξη της στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε για άλλη μια φορά η Έλενα Ακρίτα, προσθέτοντας ωστόσο, ότι «δεν είμαι όυτε γκρούπι, ούτε χειροκρότρια. Δεν θα πεθάνουμε αν δεν εκλεγεί».

Επιπλέον, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε κατά της ιδέας δημιουργίας νέου κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο είπε πως από όσο γνωρίζει θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα υποστήριξε ότι δεν θεωρεί έκπτωτο τον κ. Κασσελάκη, αφού «δεν προκύπτει από πουθενά αυτό».

«Όταν ένα κόμμα από το 36% πέφτει στο 17% κάτι φταίει. Αν δεν αναλύσουμε τι φταίει όμως, δεν πρόκειται να πάμε παρακάτω», πρόσθεσε η κ. Ακρίτα, η οποία σημείωσε ότι «δεν είναι δυνατόν 60-70 άτομα να ψήφισαν την καθαίρεσή του από το τηλέφωνο, χωρίς να είναι εκεί. Πως γίνεται να ψηφίσουν για κάτι ενώ ήταν απόντες;».

Σε ότι αφορά το μέλλον της στον ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ξεκαθάρισε εκ νέου ότι «δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον Παύλο Πολάκη. Τον σέβομαι, αλλά έχω βάλει μία κόκκινη γραμμή, εξαιτίας του νομοσχεδίου για την ισότητα των δύο φύλων», προσθέτοντας ότι αν ελεγεί ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει αφού, όπως είπε, «κράτησε το κόμμα όρθιο».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι «με έχει πικράνει το γεγονός ότι δεν είναι κοντά μας, ούτε ως ηγέτης, ούτε ως βουλευτής».

Διαβάστε ακόμη: