Πυκνώνουν τα ερωτηματικά γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο μίας 20άχρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα.

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ στο μαγαζί – εστιατόριο όπου εργαζόταν και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 09:30, η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές της μητέρας και έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια, όμως, ήταν αργά, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της έως τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει οιαδήποτε ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να αυτοκτονήσει και μάλιστα, με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών, στον Πειραιά.

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δε μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τη θλιβερή πράξη της, ενώ «γεννά» υποψίες και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20άχρονη να είχε έντονες προστριβές, το τελευταίο διάστημα.