Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας, 9/10, ο Αίας Μανθόπουλος.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ontime24.gr, ο Αίας Μανθόπουλος δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και οικείοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Μιλώντας σήμερα, Τετάρτη 11/10, στην εκπομπή «Το Πρωινό», η επί 7 χρόνια σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου εξήγησε ότι ο ηθοποιός πέρασε εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε όλα καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει. Αυτό πιστεύω. Δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμη, μόνο ότι είναι σταθερός», είπε η σύντροφος του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου.Αίας

Μανθόπουλος: Η συμμετοχή στη σειρά «Δύο ξένοι» που τον έκανε ευρύτερα γνωστό

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Αίαντα», συντρόφου της «Μαρίνας Κουντουράτου» (Εβελίνα Παπούλια) και αντίζηλου του «Κωνσταντίνου Μαρκορά» (Νίκος Σεργιανόπουλος) στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Δύο ξένοι».

Η σειρά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και «σάρωνε» στις τηλεθεάσεις, ενώ ο Αίας Μανθόπουλος υπήρξε ένας από τους επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του, με τη χαρακτηριστική ατάκα «Βρε Αία! Βρε Αία», που ειπώθηκε δεκάδες φορές στο πλαίσιο της σειράς από τα χείλη του «Κωνσταντίνου Μαρκορά», να τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

Ο ίδιος, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται με τον χώρο των επιχειρήσεων.

Διαβάστε ακόμη: