Άγριο περιστατικό βίας συνέβη στην Κρήτη με πατέρα μαθητή να επιτίθεται σε πατέρα άλλου μαθητή, όταν ο δεύτερος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα σε καυγά που επρόκειτο να ξεκινήσει με την διευθύντρια.

Το συμβάν έλαβε χώρα χθες (10/10), και όλα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση της διευθύντριας. Συγκεκριμένα, κάποιοι μαθητές καθυστέρησαν να φτάσουν στο σχολείο με αποτέλεσμα η διευθύντρια να ενημερώνει ότι οι πόρτες του σχολείου θα κλειδώνουν στις 8:15, και ότι θα πρέπει να έρχονται νωρίτερα.

Εκεί, ένας πατέρας ο οποίος είχε συνοδεύσει το παιδί του αντέδρασε με αποτέλεσμα να διαπλικτίζεται με την διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του είπε να αποχωρήσει, εκείνος αντέδρασε.

Τότε ο 43χρονος πατέρας άλλου παιδιού και θύμα του ξυλοδαρμού μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα, και εκεί ήταν που έπεσε θύμα του άγριου ξυλοδαρμού. Ο δράστης του ζήτησε να κάνει στην άκρη, αλλά εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αρχίσει να τον γρονθοκοπεί άγρια ακόμα κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ωστόσο, έως ότου κληθεί η Αστυνομία, ο δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται ακόμη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

 

Διαβάστε ακόμη: