Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 52χρονη μητέρα του εργαζόταν στο σπίτι του παιδιού ως babysitter και είχε γνώση των φρικιαστικών πράξεων του γιου της.

Αγρίνιο: Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο 28χρονος δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Όπως έγινε γνωστό οι δικαστικές αρχές έκριναν πως ο άντρας δεν είναι ύποπτος φυγής και από την πρώτη στιγμή ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές.

Όταν έγινε η καταγγελία, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας είχε στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα Αγρινίου αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι ο 28χρονος τότε ήταν στρατιώτης, παρενέβη ο στρατιωτικός εισαγγελέας και ζήτησε τη δικογραφία.

Τότε, κάλεσε τον 28χρονο σε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτο, και αμέσως μετά του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών που συνιστά κακούργημα.

Βάσει της κατηγορίας που του αποδόθηκε, ο στρατιωτικός εισαγγελέας ζήτησε τη δημοσίευση των στοιχείων του.

Πλέον, αναμένεται ο 28χρονος να κληθεί σε απολογία και, αν οι δικαστικές αρχές κρίνουν πως συντρέχουν λόγοι, θα εκδώσουν ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η ζωγραφιά «πρόδωσε» την κακοποίηση

Οι γονείς του 4χρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του, όπου αποτύπωνε τη συμπεριφορά του 28χρονου κατηγορούμενου αλλά και της μητέρας του.

Τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το μικρό αγόρι. Την υπόθεση είχε αποκαλύψει, στις 3 Φεβρουαρίου, η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Παρόλα αυτά μόλις χθες τα στοιχεία του 28χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, όπου υπηρετούσε τη θητεία του όταν τελέστηκε το αδίκημα.

Ο 28χρονος από το Αγρίνιο, είναι σήμερα ποδοσφαιριστής σε ομάδα της τρίτης Εθνικής και παρά το γεγονός ότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη: