Σοκ έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο, κι όχι μόνο, η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον 33χρονο γιο της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρει το agrinionews.gr, 33χρονος άνδρας σκότωσε τη 57χρονη μητέρα του με μαχαίρι και στην συνέχεια τραυμάτισε την γιαγιά του η οποία ειδοποίησε τις Αρχές.

Αγρίνιο: 33χρονος σκότωσε την μητέρα του και τραυμάτισε την γιαγιά του

Tο συγκλονιστικό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου τα ξημερώματα της Τρίτης όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα αστυνομική δύναμη αλλά και ιατροδικαστής που εξετάζει το σημείο τέλεσης του εγκλήματος. Ο δράστης του φονικού συνελήφθη.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Agrinio Tv δήλωσε ότι μετά το έγκλημα ο δράστης επιχείρησε να φύγει από το παράθυρο του σπιτιού, ωστόσο είχε φτάσει η αστυνομία και δεν πρόλαβε.

Τέλος, αυτό που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο της δολοφονίας είναι η σκηνή του εγκλήματος, καθώς όπως προκύπτει από αυτή, ο δράστης φαίνεται να δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να την έσερνε μέσα στο σπίτι από τα μαλλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την τραυματισμένη γιαγιά του φερόμενου ως δράστη, η οποία αν και αιμόφυρτη, βρήκε τη δύναμη και κάλεσε τις Αρχές.

Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση σε περίοικους και γείτονες της οικογένειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο δράστης αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ειδικότερα ο δράστης φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού που έλαβε χώρα στην Ήπειρο το 2013 αλλά και σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης ατόμου, ενώ φέρεται να είχε νοσηλευθεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Παράλληλα τα μέλη της ίδιας του της οικογένειας, δηλαδή η μητέρα και η γιαγιά του, τον είχαν καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία καθώς δεν ήταν λίγες φορές που, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ξεσπούσε και χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και την γιαγιά του.