Νέα γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, η 14η για το 2021 στην χώρα μας. Ένας 49χρονος άνδρας δολοφόνησε την γυναίκα του και στην συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ένας 49χρονος από την Αρμενία σκότωσε τη γυναίκα του, 48 ετών, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την γυναίκα του και μετά παραδόθηκε

Σύμφωνα με το thestival.gr, αμέσως μετά την δολοφονία της γυναίκας του, ο ίδιος πήγε μόνος του στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τους είπε, «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου».

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια.

Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι έχει ένα γιο, περίπου 20 ετών, ο οποίος δεν ζούσε μαζί τους ενώ ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον ενημερώσουν για το έγκλημα.

Ο 49χρονος, στην προανακριτική του απολογία, φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή «η γυναίκα του τον απατούσε».

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στην Ελλάδα το 2021.