Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (21/8) στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, όταν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ότι στον Άγιο Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών πέφτουν πυροβολισμοί.

Θύμα ένας Αλγερινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Στο σημείο έσπευσαν στο σημείο περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ξεκινώντας έρευνες και διαπιστώνοντας ότι στην οδό Μιχαήλ Βόδα ήταν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος ένας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα.

Άγιος Παντελεήμονας: Με τραύματα από μαχαιριές το θύμα

Στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ζωντανός, στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς το θύμα της δολοφονικής επίθεσης έφερε στο σώμα του και τραύματα από μαχαιριές.

Οι γιατροί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ψάχνουν να δουν αν είχε και τραύματα από πυροβόλο όπλο, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί 14 κάλυκες.

Την προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να δουν τι προηγήθηκε της συμπλοκής ενώ υπάρχει αναφορά ότι τα πυρά έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη: