Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα στην οποία εκτυλίχθηκε το φονικό με θύμα έναν 50χρονο αλλοδαπόΣοκ προκαλεί η περιγραφή ενός γείτονα της οικογένειας ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς από το όπλο του 74χρονου αλλά και τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κόρης του ζευγαριού που είδε μπροστά στα μάτια της την άγρια δολοφονία.

Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής περιγράφει τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν του άγριου φονικού. Τραγική φιγούρα η ανήλικη κόρη του θύματος η οποία βγήκε από την πολυκατοικία και σε κατάσταση σοκ καλούσε σε βοήθεια φωνάζοντας «φονιά φονιά, σκότωσε τον πατέρα μου». «Άκουσα τις φωνές της κοπέλας που πιθανόν ήταν η κόρη του θύματος.  Το κορίτσι φώναζε ‘φονιά, φονιά. Βοήθεια. Σκότωσε τον πατέρα μου. Βοήθεια’. Και καλούσε από τους γείτονες βοήθεια.

Βέβαια, εκείνη την ώρα οι περισσότεροι γείτονες κοιμόνταν. Άκουσα κάτι σαν ήχο, σαν μπαμ και μετά άκουσα τα κλάματα. Έναν πυροβολισμό άκουσα εγώ, τώρα άλλοι λένε πως έπεσαν τέσσερις. Είδα το δράστη την ώρα που τον συλλάμβαναν και έμπαινε στο περιπολικό. Δεν βγήκε αμέσως. Κανείς δεν βγήκε αμέσως, μόνο οι γυναίκες που έκλαιγαν και το παιδί. Δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι έγινε και ακόμη και η Αστυνομία ρωτούσε για πολλή ώρα να μάθει ακριβώς τι έγινε», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα, όταν ένας 74χρονος άνδρας πυροβόλησε ένα ζευγάρι σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας σοβαρά τη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο 74χρονος συνελήφθη αφού πυροβόλησε ένα ζευγάρι αλλοδαπών εντός της οικίας τους στην περιοχή της Αθήνας, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άνδρα. Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος φέρεται να διασκέδαζε μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι και νωρίς το πρωί επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι του ζευγαριού, επι της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δείτε φωτογραφίες από την πολυκατοικία και το σημείο που έγινε η δολοφονία:

agios_panteleimonas___1_

agios_panteleimonas___3_

agios_panteleimonas

agios_panteleimonas___2_

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος και το ζευγάρι έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Όταν επέστρεψαν από την έξοδό τους, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού και φέρεται να δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο ίδιος υποστήριζε πως «δεν αισθανόταν καλά γιατί κάτι του έριξαν στο ποτό του».

Έπειτα, ο 74χρονος πυροβόλησε προς τον 50χρονο, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά προσπαθώντας να τον προστατέψει.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως μπροστά στην άγρια δολοφονία βρίσκονταν τρία παιδιά ηλικίας 11 ως 14 ετών.

Ο 74χρονος συνελήφθη ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Διαβάστε ακόμη: