Γυναίκα, 64 ετών, εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, αργά χθες (Πέμπτη) το βράδυ. Η 64χρονη κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει το θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια.

Η 64χρονη δέχτηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Η 64χρονη γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, με όπλο μικρού διαμετρήματος σε κεφάλι, λαιμό και στήθος.

Οι αρχές αναζητούν τον 75χρονο σύζυγό της τον οποίο δεν έχουν εντοπίσει ακόμη και με τον οποίο, η γυναίκα, ήταν σε διάσταση. Μαζί έχουν επίσης και δύο παιδιά!

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές για ένα καθαριστήριο χαλιών, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο.

Αγία Βαρβάρα: Σκότωσαν 64χρονη έξω από το σπίτι της - Αναζητείται ο σύζυγος

Η 64χρονη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στη Αγία Βαρβάρα, όπου βρίσκεται η οικία της.

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

«Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας, πεσμένη κάτω στο πεζοδρόμιο, είχε αίματα στο κεφάλι», λέει στο «Θέμα» αυτόπτης μάρτυρας. «Αρχικά νομίζαμε ότι είχε λιποθυμήσει και ότι χτύπησε στο κεφάλι αλλά όταν ήρθε η αστυνομία, μας είπαν ότι την πυροβόλησαν. Σοκαριστήκαμε γιατί την ξέραμε την Ελένη, ήταν πολύ καλή γυναίκα και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να την σκότωσε», προσθέτει.

Και συμπληρώνει: «Στις 20.30 χτες το απόγευμα άκουσα δυο «μπαμ». Δεν ήταν δυνατός ο θόρυβος και αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για πυροβολισμό. Μετά από 10 λεπτά βλέπω τον γείτονα να τρέχει και να φωνάζει ότι μια γυναίκα έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο».

Ένας άλλος γείτονας δήλωσε: «Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ήξερα και την ίδια και τον άντρα της. Δεν είχα καταλάβει κάτι».