Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά και ο οδηγός στην συνέχεια ανασύρθηκε νεκρός.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto ενώ το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5:10 το πρωί.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα.

Στο ΙΧ δεν υπήρχε άλλος επιβαίνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2, όπου και αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη.

Αφού αρχικά ανασύρθηκε ο οδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στην συνέχεια, γερανοφόρο όχημα πραγματοποίησε ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος. Η ανάσυρση του οχήματος ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε «κίνηση» στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε, επίσης, πλωτό του Λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες και με τα αίτια της πτώσης πλέον να διερευνώνται.

Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά - Νεκρός ο οδηγός

Γερανοφόρο όχημα πραγματοποίησε ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος, ενώ στο σημείο έσπευσε πλωτό του Λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες, με τα αίτια της πτώσης να διερευνώνται.

Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για τον άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με τις Αρχές, προς το παρόν, δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του στο λιμάνι του Πειραιά ήταν 65 ετών και το όνομά του ήταν Μάριος. Το θύμα φέρεται να φορούσε κανονικά τη ζώνη του, δεν ήταν τραυματισμένος και το αυτοκίνητό του είχε ταχύτητα.

Από την έρευνα του Λιμενικού δεν εντοπίστηκαν σημάδια χτυπήματος, ενώ, επίσης, δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείωμα στο ΙΧ που να δικαιολογούσε την πράξη του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος: