Το μοντέλο και influencer Niece Waidhofer, η οποία συχνά προσπαθούσε να βοηθήσει τους οπαδούς της που αντιμετωπίζαν προβλήματα ψυχικής υγείας, αυτοκτόνησε όπως μεταδίδει το TMZ.

Η οικογένεια της Niece Waidhofer σε ανακοίνωση της αναφέρει «Δυστυχώς, η Niece αυτοκτόνησε μετά από μια μακρά μάχη με προβλήματα ψυχικής υγείας».

Η 31χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο Χιούστον του Τέξας.

Η οικογένειά της στην δήλωσε που εξέδωσε επίσης αναφέρει: «Ήταν πολύ ανοιχτή με τους οπαδούς της για τη μάχη που έδινε με την ψυχική υγεία της, θέλοντας ακόμη και να βοηθήσει τους οπαδούς της που επίσης υπέφεραν».

Παράλληλα τόνισαν ότι θα ιδρυθεί προς τιμήν της ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που θα ονομάζεται «Peace from Niece» και ο στόχος του θα είναι η ευαισθητοποίηση για τα θέματα ψυχικής υγείας, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει επιχορηγήσεις για έρευνες ψυχικών ασθενειών.

Αυτοκτόνησε το μοντέλο - influencer Niece Waidhofer

Η οικογένεια της Niece Waidhofer τονίζει ότι ήταν περήφανη για το γεγονός ότι όλα τα κείμενα στις αναρτήσεις της στο Instagram ήταν δικά της, ενώ παράλληλα τράβηξε και τις περισσότερες φωτογραφίες της χωρίς βοήθεια επαγγελματία φωτογράφου.

Όσον αφορά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατό της, πηγές της αστυνομία δήλωσαν ότι έλαβαν μια κλήση από ένα ενδιαφερόμενο μέλος της οικογένειας για να ελέγξουν την Niece Waidhofer στην κατοικία της στην περιοχή του Χιούστον … και τότε ήταν που την ανακάλυψαν.

Οι θαυμαστές της Niece Waidhofer, ο οποία είχε 4,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ανησύχησαν όταν έσβησε τον λογαριασμό της από σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της … αφήνοντας μόνο 3 αναρτήσεις.

Αποδεικνύεται ότι το έκανε αυτό τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου της.

Αυτοκτόνησε το μοντέλο - influencer Niece Waidhofer

Η οικογένειά της προσθέτει: «Η Niece Waidhofer ήταν κάτι περισσότερο από τους αγώνες της. Ήταν όμορφη και ευγενική, ευαίσθητη και αστεία, δημιουργική και ταλαντούχα, γενναιόδωρη και συμπονετική, στοχαστική και προκλητική. Αν και είναι πολύ οδυνηρό να πούμε αντίο, παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι είναι επανενώθηκε με τον πατέρα της, τους τρεις παππούδες της, τον θείο της Ράστι και τον αγαπημένο της Παφ και ότι τώρα είναι ελεύθερη να είναι ο εαυτός της και, επιτέλους, να γαληνέψει».