Η Hyundai διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας, έχοντας πετύχει όλους τους στόχους. Τα μοντέλα της είναι εξαιρετικά, γεμάτα καινοτομίες στους τομείς της ασφάλειας και της τεχνολογίας, ενώ, διακρίνονται και σε εκείνον του σχεδιασμού, όπου –μέχρι σήμερα– μονοπωλούσαν οι Ευρωπαίοι.

Απόδειξη των παραπάνω, αποτελεί η πρόσφατη βράβευση του Διευθυντή σχεδιασμού της εταιρείας. Ο Σαν Γιούπ Λι, επικεφαλής του Hyundai και Genesis Global Design Center, ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς για την Αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή των World Car Awards, που εκπροσωπείται από περισσότερους από εκατό ειδικούς του κλάδου και δημοσιογράφους.

Αυτή, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατά την οποία η Hyundai κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο, καθώς και πέρυσι, το βραβείο είχε καταλήξει στα χέρια του Λουκ Ντίνκερβολκε, Προέδρου και επικεφαλής του τμήματος δημιουργίας του ομίλου. Εφέτος, η WCA βράβευσε τον Σαν Γιούπ Λι για τη δημιουργικότητα στα καινοτόμα πρωτότυπα οχήματα και αυτοκίνητα παραγωγής που παρουσιάσθηκαν το 2022, συμπεριλαμβανομένων των Hyundai Ioniq 6, του νέου Kona και του N Vision 74.

Hyundai.

Παράλληλα, τιμήθηκε το Hyundai Ioniq 5, το οποίο είχε αρκετές διακρίσεις πέρυσι στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, όπως το World Car of the Year, το World Electric Vehicle of the Year και το World Car Design of the Year. Ο κ. Λι σχολίασε ότι «αυτή η τιμή δεν αφορά την αναγνώριση ενός ατόμου, αλλά είναι η απόδειξη ενός κοινού, συλλογικού πάθους για δημιουργικότητα που ενθαρρύνεται από την αφοσίωση της ανώτατης διοίκησης της Hyundai που μάς έθεσε υψηλούς στόχους. Αποτελεί την ακλόνητη δέσμευση πολλών ταλαντούχων ανθρώπων που συμβάλλουν στην πορεία της Hyundai Design, σε αυτό που είναι σήμερα».

Διαβάστε ακόμη: