Στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής έδειξε το σπίτι στο οποίο μένει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης μαζί με την οικογένειά του μετά το λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Το σπίτι είναι 80 τ.μ. και παντού υπάρχουν εικόνες. Μετά την περιπετειώδη γέννα του πέμπτου τους παιδιού, κοινωνικός λειτουργός συνάντησε την Σεβαστή και τελικά, αποφασίστηκε το μωρό να παραμείνει στο νοσοκομείο έως ότου ελεγχθούν οι συνθήκες στις οποίες πρόκειται να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, απόφαση με την οποία το ζευγάρι διαφωνεί.

«Δεν είμαι πρόθυμος να δηλώσω στις κοινωνικές υπηρεσίες τίποτα, γιατί είμαστε θρησκευτική μειονότητα. Δεν μπορούν οι κοινωνικές υπηρεσίες να κάνουν έλεγχο σε μειονοτικές κατοικίες», είπε.

Σε σπίτι και όχι λαγούμι ζει τώρα ο παλαιοχριστιανός με την οικογένειά του

Ο Μανώλης και η Σεβαστή, δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί μέχρι το αγγελούδι τους, να επιστρέψει κοντά τους.

Την ώρα που οι γονείς παραμένουν αμετάπειστοι, το βρέφος δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών, με το όλο θέμα να επαναφέρει με δυσάρεστο τρόπο ξανά στο προσκήνιο την οικογένεια των παλαιοχριστιανών.

«Το παιδί είναι καλύτερα, σιτίζεται με γάλα της μητέρας του σε μεγαλύτερο βαθμό κάθε μέρα. Περιμένουμε να έρθει σε μία κατάσταση που η μητέρα του να μπορεί να το θηλάσει φυσικά», είπε ο Μανώλης.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο δικηγόρος των παλαιοχριστιανών Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, η οικογένεια αναμένεται να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, διότι «διαδίδει δημόσια στα ΜΜΕ το ιατρικό απόρρητο της Σεβαστής Καλαϊτζιδάκη».

Διαβάστε ακόμη: