Έλαβε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να απολογηθεί το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε: 

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι».

Πλήρη άγνοια για το πώς βρέθηκαν στο γκρι Range Roverπου τα 35 φιξάκια από κοκαΐνη αναμένεται να δηλώσει η Αφροδίτη Μπάρμπα ενώπιον της 24ης Ανακρίτριας και να αποδώσει την τοποθέτηση των ναρκωτικών κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς οχήματος που έπεσε το περασμένο Σάββατο στο μπλόκο της Γλυφάδας σε πρόσωπα που ήθελαν να της κάνουν κακό.

Πληροφορίες του protothema. gr αναφέρουν πως  η Αφροδίτη Μπάρμπα η οποία βρίσκεται αυτή την ώρα στην Ευελπίδων με τους δικηγόρους της κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο και Αικατερίνη Δήμου και ο πρώτος υπερασπιστής της ο οποίος ανέλαβε χθες το βράδυ, θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας, θα στηρίξει την υπερασπιστική της γραμμή στους εξής άξονες: Θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με ουσίες, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ χρήστης ναρκωτικών. Θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο και θα αποδώσει την ύπαρξη της «λευκής κυρίας» (κοκαΐνη) σε ενέργεια που έγινε από τρίτα πρόσωπα με σκοπό να τη βλάψουν.

Αφροδίτη Μπάρμπα κοκαΐνη

Σε ο, τι έχει να κάνει με το σκηνικό οι πληροφορίες λένε ότι η Αφροδίτη Μπάρμπα πήγαινε σε ένα πάρτι, θα πει ότι σταμάτησε άμεσα στο σήμα των αρχών, κάτι που θα ισχυριστεί ότι δεν θα έκανε αν κουβαλούσε κοκαΐνη ή πάσης φύσεως ναρκωτικά, ενώ δεν οπλοφορούσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναφερθεί σε κάποια συμβάντα πριν από περίπου ενάμιση μηνά οπού δεχόταν απειλές με κάποιους να την προειδοποιούν ότι θα την καταστρέψουν ενώ ο συνήγορος της αναμένεται να ζητήσει και το άνοιγμα των λογαριασμών της.

Για το θηριώδες Range Rover, ο συνήγορος της αναφέρει πως δικαιολογείται η κατοχή του καθώς αγοράστηκε με ένα έμβασμα που είχε λάβει από τον πρώην σύζυγο της.

Διαβάστε εδώ τις αποκαλυπτικές καταθέσεις των δυο αστυνομικών, της ομάδας ΔΙ. ΑΣ  και του αξιωματικού της Ασφάλειας Γλυφάδας που την συνέλαβαν.