Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι «τελειωμένος» από την ΑΕΚ. Η ήττα-και κυρίως ο τρόπος που ήρθε- με τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από το κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος στα αποδυτήρια χθες το βράδυ, μετά τη λήξη του αγώνα, κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του και ενώ μίλησε με «σκληρή γλώσσα» στους ποδοσφαιριστές.

«Να φύγετε όλοι, δεν έχετε θέση στην ομάδα», «δεν φοράτε παντελόνια» ήταν ορισμένα από αυτά που είπε σε έντονο ύφος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Επειδή στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, αυτός που θα κληθεί να πληρώσει το «μάρμαρο» είναι ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο ομογενής τεχνικός έχασε όλα τα στηρίγματα που είχε στην ομάδα και κυρίως του Δημήτρη Μελισσανίδη, επιλογή του οποίου υπήρξε.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να έχει πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με τον Γιαννίκη και πρέπει να τον αντικαταστήσει. Υπάρχουν σκέψεις για άμεση αντικατάσταση στην τεχνική ηγεσία με την παρουσία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μήπως και βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας αφού με τον Γιαννίκη δεν υπάρχει προοπτική.

Στο μεταξύ το κλίμα είναι αρκετά βαρύ και στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Μπροστά στο φόβο αντιδράσεων στην προπόνηση που γίνεται τούτη την ώρα στα Σπάτα υπάρχει παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.