search

ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Σοκ με Γκατσίνοβιτς – Μπαίνει αύριο στο χειρουργείο

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση αποκατάστασης - Η περίοδος που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης είναι 4 με 5 εβδομάδες

ΑΕΚ: Σοκ με Γκατσίνοβιτς – Μπαίνει αύριο στο χειρουργείο

Άσχημα μαντάτα άκουσε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα από το ιατρικό επιτελείο όσον αφορά την κατάσταση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση στους κοιλιακούς!

Ο Γκατσίνοβιτς που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό πρώτο γύρο με τη φανέλα της Ένωσης, είχε ανεβάσει ένταση στο πρόγραμμά του την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πήγε καλά αρχικά, στην συνέχεια άρχισε όμως να έχει έντονες ενοχλήσεις.

Λόγω των συγκεκριμένων ενοχλήσεων είχε συζητήσεις με τους γιατρούς της ομάδας προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Έτσι αποφασίστηκε αύριο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς. Η περίοδος που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης είναι 4 με 5 εβδομάδες.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός δεν ανέφερε πουθενά πως θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Γκατσίνοβιτς, όμως οι ενοχλήσεις του τις τελευταίες ημέρες τον αναγκάζουν να το κάνει. Για αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα είχε αναφέρει στις δηλώσεις του προ ημερών ότι δεν γίνεται λόγος για επέμβαση. Τώρα δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου την μεταγραφική περίοδο που ξεκινάει επίσημα σε λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: