Εμπόδια συναντάει η ΑΕΚ στην υπόθεση της μεταγραφής του Ιάγκο Ερερίν αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία για τον 33χρονο τερματοφύλακα έχουν καταθέσει πρόταση τόσο η Θέλτα όσο και η Λεγκανές με την τελευταία, ωστόσο, να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μετά το «διαζύγιο» του Ερερίν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν ότι «παίζουν δυνατά» για την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία ο Ερερίν έχει πρόταση από την Ελλάδα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βάλει όλα του τα σχέδια στο τραπέζι για να πάρει μία οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Όπως αναφέρει η «Gol Digital», ο 33χρονος Βάσκος τερματοφύλακας έχει αυτή τη στιγμή τρεις προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο αυτές που φαίνεται πως τον προσελκύουν περισσότερο, προέρχονται από τη Γαλικία και την… Ελλάδα!

Εκτός από την πρόταση της ΑΕΚ, ο Ερερίν φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις από τη Θέλτα και τη Λεγκανές, με την τελευταία να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες από όλες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ισπανών, ο Ερερίν θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη Θέλτα και την ΑΕΚ, με το… μπαλάκι να μένει στα χέρια του Ισπανού γκολκίπερ!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.