Ο Πέτρος Μάνταλος συνεχίζει στην ΑΕΚ! Ο αρχηγός της Ένωσης είχε αποφασίσει να αποχωρήσει όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατάφερε να τον μεταπείσει!

Ο 31χρονος μέσος θα παραμείνει στην ΑΕΚ και θα είναι αρχηγός της ομάδας που θα μπει σε λίγους μήνες στο νέο της γήπεδο!

Στη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Μάνταλος τού επανέλαβε όσα σκεφτόταν και είχε δημοσίως καταθέσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε, είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν, ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω και θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του.

Ωστόσο, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, θα κλείσει δεκαετία στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία τον απέκτησε από την Ξάνθη το 2014. Παράλληλα, αναμένεται να… 300ρίσει, αφού σε αυτά τα εννέα χρόνια έχει 278 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, με 54 γκολ και 82 ασίστ.

Αυτό που μένει τώρα είναι να αποκατασταθούν οι σχέσεις του αρχηγού με τους οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι τον αποδοκίμασαν στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και του ζήτησαν να φύγει από την ΑΕΚ.