Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ φεύγει από την Φερεντσβάρος! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο θέμα του Ουκρανού προπονητή με τον πρόεδρο της Ουγγρικής ομάδας Γκαμπόρ Κουμπάτοφ να αποκαλύπτει πως ο Ρεμπρόφ είχε ήδη παραιτηθεί από τις 10 Φεβρουαρίου αλλά τελικά παρέμεινε ως το τέλος της σεζόν και τόνισε πως αναζητεί τον αντικαταστάτη του μολονότι έχει συμβόλαιο ως το 2022.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι πως ο Ρεμπρόφ είχε παραιτηθεί από τις 10 Φεβρουαρίου. Ο μάνατζέρ του μας είχε πει ότι θέλει να φύγει και εμείς ήδη ψάχνουμε από τότε νέο προπονητή. Για μας ήταν έκπληξη, γιατί δεν σκεφτόμασταν αλλαγή προπονητή. Ως επικεφαλής της διοίκησης, δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα χωρίς προπονητή. Ήδη εξετάζουμε την αγορά και έχουμε κάποιους υποψηφίους υπόψη», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Φερεντσβάρος.

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά πρέπει να αποδεχτώ την απόφασή του. Θα πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε, κάτι που θα γίνει προσεχώς», πρόσθεσε.

Ο ατζέντης του Ρεμπρόφ, Σάντορ Βάργκα, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το «διαζύγιο» με την Φερεντσβάρος. «Έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Όταν σημειωθεί κάποια αλλαγή σε αυτό, θα σας ενημερώσουμε», αρκέστηκε να δηλώσει.

Οι εξελίξεις αυτές μπορεί να γεννούν ελπίδες στην ΑΕΚ για να κλείσει συμφωνία με τον Ρεμπρόφ, κάτι όμως που φαντάζει δύσκολο να γίνει.

Πάντως ο Μελισσανίδης «κυνηγάει» να κλείσει έναν προπονητή που καλύπτει τις προδιαγραφές που έχει θέσει και θεωρείται επίσης δύσκολη μεν, αλλά όχι αδύνατη.

Μια από αυτές τις δύο επιλογές επιχειρεί να φέρει εις πέρας η διοίκηση της «Ένωσης» και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή.