Οι μετοχές της PayPal Holdings υποχώρησαν περισσότερο από 8% στις προκαταρκτικές συναλλαγές την Πέμπτη, καθώς τα αδύναμα περιθώρια κέρδους του δεύτερου τριμήνου στην εταιρεία ψηφιακών πληρωμών επισκίασαν μια ισχυρή πρόβλεψη.

Η εταιρεία είπε ότι οι υψηλότερες προβλέψεις στο πιστωτικό χαρτοφυλάκιό της έπληξαν τα περιθώρια και ότι είχε αυστηροποιήσει τα πρότυπα αναδοχής για τα δάνεια.

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια ανακοίνωσε προσαρμοσμένα λειτουργικά περιθώρια 21,4% για το δεύτερο τρίμηνο μετά το κλείσιμο των αγορών την Τετάρτη. Αυτά ήταν στο 22,7% το πρώτο τρίμηνο.

«Η PayPal παρέδωσε άλλο ένα σταθερό τρίμηνο, με έσοδα στο υψηλό άκρο της καθοδήγησης. Εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε στο κλειδί μας πρωτοβουλίες κατά την υλοποίηση λειτουργικά μας έξοδα δεσμεύσεις,» δήλωσε ο Gabrielle Rabinovitch SVP, CFO της εταιρείας.

«Η συμφωνία για την πώληση των ΕυρωπαΙκών εισπρακτέων του “αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα” στην KKR βοηθά βελτιστοποίηση του ισολογισμού μας και είναι άλλο ένα παράδειγμα πειθαρχημένη κατανομή κεφαλαίων», συνέχεισε.

Διαβάστε εδώ λεπτομερώς τα οικονομικά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη: