Μία φωτογραφία της Adele αρκεί για να προκαλέσει φρενίτιδα στους φανς της, οι οποίοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύτηκε ξανά κρυφά.

Η 34χρονη Adele, κέρδισε Emmy  στα Creative Arts Emmy 2022 για την ειδική συναυλία της One Night Only στο CBS και μετά την τελετή, ανάρτησε στα social media διάφορες φωτογραφίες για να γιορτάσει τη νίκη της, συμπεριλαμβανομένων δύο της ίδιας αγκαλιά με το βραβείο χωρίς μακιγιάζ.

Η τρίτη φωτογραφία όμως είναι αυτή που προκάλεσε αναταραχή. Δείχνει το Emmy πάνω σε μία στοίβα από βιβλία σε ένα τραπεζάκι στο σπίτι της όπου συζεί με τον αγαπημένο της, Rich Paul στο Λος Άντζελες.

Η Adele στη λεζάντα ευχαρίστησε για το βραβείο όλους, όσοι ενεπλάκησαν στην δημιουργία της μουσικής της ενώ έστειλε και την αγάπη της στους συνυποψηφίους της.

Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ορισμένων ήταν ένα ορθογώνιο κουτί με ένα μπλε καπάκι, που είχε χαραγμένο πάνω του τη φράση «The Paul’s».

Το κουτί φαινόταν να έχει μέσα μερικές φωτογραφίες με αρκετούς να εικάζουν ότι είναι είτε κάποιο επιτραπέζιο ή κάποιο αναμνηστικό από τον γάμο της Adele με τον αγαπημένο της.

«The Paul’s» 👀👀 παντρεύτηκαν;! 😂» διερωτήθηκε ένας φαν.

Ένας άλλος ωστόσο παρατήρησε ότι αν είχαν παντρευτεί θα αναγραφόταν ως «Τhe Pauls» και όχι «The Paul’s», χωρίς την απόστροφο δηλαδή που υποδηλώνει ενικό αριθμό.

Η Adele από την πλευρά της μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει σχετικά αν και η είδηση του «γάμου» της είναι το απόλυτο θέμα συζήτησης για τους φανς της.

Διαβάστε ακόμη: