Μια νεαρή γυναίκα δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ζούσε όταν αποφάσισε να καλέσει σπίτι της για ένα ποτό έναν 30χρονο άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook.

Αμπελόκηποι: Αυτή τον κάλεσε για ποτό, αυτός προσπάθησε να την βιάσει και την έκανε «μαύρη στο ξύλο»

Μια απίστευτη υπόθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στους Αμπελόκηπους.

Η ώρα ήταν 23:00 όταν ο 30χρονος Αλβανός με την ελληνική ταυτότητα, περνάει το κατώφλι του διαμερίσματος της οδού Παπαδιαμαντοπούλου όπου διαμένει η 23χρονη κοπέλα από την Πολωνία με την οποία όπως κατέθεσε το θύμα, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου την μετέφεραν αιμόφυρτη, είχαν γνωριστεί πριν μερικές ημέρες μέσω Facebook.

Η κοπέλα τον κάλεσε σπίτι της, του έβαλε ποτό και συζητούσαν όταν ξαφνικά ο Αλβανός της ζήτησε να κάνουν σεξ.

Η 23χρονη αρνήθηκε και τότε αυτός της όρμηξε και με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα προσπάθησε να κάμψει τις αντιστάσεις της, επιχειρώντας παράλληλα να της σκίσει τα ρούχα. Η κοπέλα αντιστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις και όταν ο βιαστής της κατάλαβε ότι δεν θα ολοκλήρωνε την αδιανόητη πράξη του, αποφάσισε να εγκαταλείψει το κτηνώδες έργο του και να φύγει.

Ωστόσο, από τα νεύρα του, τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, έσπασε το χερούλι με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα στο σπίτι της 23χρονης κοπέλας.

Τότε βγήκε στο μπαλκόνι για να δραπετεύσει από διπλανό διαμέρισμα όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η 23χρονη να τον κλείσει στο μπαλκόνι να καλέσει την Άμεση Δράση και να συλληφθεί.

Ο Αλβανός με την ελληνική ταυτότητα οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και η κοπέλα άγρια χτυπημένη στο πρόσωπο και το σώμα από τις μπουνιές και τις κλωτσιές του δράστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.