Ο Πρόεδρος της Εθνικής τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα επανεκλογής του κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων!

Για λόγους μετασχηματισμού της τράπεζας στη νέα εποχή…

Και η τράπεζα τον ευχαρίστησε με τη σειρά της για όλα όσα έχει προσφέρει από το 2017 που τον επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα και του έπλεξε το εγκώμιο!!!

Τι ωραία λόγια! Ανατρίχιασα! Πόση αγάπη Θεέ μου! Και πόσος σεβασμός!

Προσγειωθείτε! Όλα όπως καταλάβατε είναι φούμαρα! Και υποκρισίες! Κοινώς μπούρδες…

Ο Μιχαηλίδης, γνωστός και ως «κουμπάρος» λόγω κυπριακής καταγωγής, ήθελε σαν τρελός να παραμείνει στη θεσούλα του!

Και η υπόλοιπη διοίκηση της Εθνικής, με πρώτο τον Μυλωνά, δεν θέλανε να τον βλέπουν!!!

Σε απλά λόγια ο Μιχαηλίδης αποπέμφθηκε! Τον έδιωξαν! Υποχρεώθηκε σε παραίτηση!

Και τώρα κάνουν τον λογαριασμό τον οποίο και θα πρέπει να αποδώσουν όλοι μαζί στους μετόχους! Η τράπεζα έχει ευθύνη!  Γιατί οι πληροφορίες λένε πως ο «κουμπάρος» την έβγαζε βασιλικά στην Αθήνα!

Ποιος πλήρωνε; Πόσα πλήρωνε η τράπεζα; Πού έμενε; Πόσα έξοδα είχε ο Μιχαηλίδης και πόσα του κάλυπτε το κρατικό πιστωτικό ίδρυμα, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία ο φορολογούμενος πολίτης ισοπεδώθηκε οικονομικά και εισοδηματικά ενώ οι μέτοχοι των τραπεζών όλα αυτά τα χρόνια είδαν  τις περιουσίες τους να εξαϋλώνονται!!!

Ρωτάμε λοιπόν: νοίκιαζε η τράπεζα στον Μιχαηλίδη σουίτα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία;

Νοίκιαζε η εθνική τράπεζα στον πρόεδρο Μιχαηλίδη σουίτα στο ξενοδοχείο Geand resort lagonissi;

Νοικιάζει η τράπεζα της οποίας προΐσταται ο κ. Μυλωνάς υπερπολυτελές διαμέρισμα στον «κουμπάρο» Μιχαϊλίδη, στην Ηρώδου Αττικού, στον ακριβότερο δρόμο της Αθήνας όπου βρίσκονται το προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου;

Τι άλλες παροχές είχε ο κ. Μιχαηλίδης σε πιστωτικές κάρτες, αυτοκίνητο, συνοδεία, οδηγό, ασφάλεια κλπ;

Και προσέξτε. Δεν θα μπω ακόμη αυτή την ώρα στα πρόσωπα που προώθησε κατά την παραμονή του στην τράπεζα, αλλά και όλους όσους έφερε απέξω για να συνεργαστούν με την ιστορική τράπεζα του δημοσίου, όπως τον άλλο «κουμπάρο» που η αγορά αποκαλεί «εθνική προξενήτρα»!

Περιμένουμε λοιπόν από τη διοίκηση της Εθνικής τράπεζας τον λογαριασμό! Με χαρτί και μολύβι! Για να ξέρει η κοινωνία και να μάθουν οι μέτοχοι!

Αυτά προς το παρόν!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.