Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η αποπομπή Μιχαϊλίδη από την εθνική τράπεζα συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς την εξυγίανση του πιστωτικού ιδρύματος και το ξεκαθάρισμα των ελληνικών τραπεζών από τη σκαρταδούρα….

Τα θλιβερά απομεινάρια του χθες ένα – ένα, αποτελούν παρελθόν πια για το σύνολο του τραπεζικού συστήματος γεγονός που δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.

Μετά τον Αρώνη που εξοστρακίστηκε από την Alpha bank, η περίοδος σκοταδισμού των δικών του θλιβερών ημερών αντικαταστάθηκε με τη διοίκηση Ψάλτη, εξέλιξη που ήδη δικαιώνεται από την ιστορία και τα γεγονότα.

Και θυμάμαι με θλίψη, πόσο πολύ το ημέτερο και προνομιούχο σύστημα των ΜΜΕ στήριζε με πάθος και ένταση όχι αυτόν που εξέφραζε το αύριο, αλλά εκείνον που εκπροσωπούσε το χθες της διαπλοκής και των προσωπικών εμμονών…

Στη συνέχεια βιώνουμε την εξυγίανση της Τρ. Πειραιώς!

Και εδώ οι …πρώην, τα συστήματα της διαπλοκής, της απάτης, της υπεξαίρεσης, της απιστίας και των εφοπλιστικών σκανδάλων τύπου Λογοθέτη, που γλύτωσαν τον Κορυδαλλό λόγω κυβερνητικής ασυλίας, έπεσαν να φάνε με τα εξαπτέρυγα τους τον Χρ. Μεγάλου!

Και παρίσταναν ότι τους έπιασε ο πόνος για τα συμφέροντα του Δημοσίου και του ΤΧΣ!

Όμως και στην περίπτωση της Πειραιώς οι ίντριγκες, διαπλοκές και συνωμοσίες έπεσαν στο κενό!

Η τράπεζα εξυγιαίνεται αφήνοντας ανάγλυφα αποτυπωμένη στη συνείδηση του κόσμου την πραγματικότητα μιας ληστείας που συντελέστηκε επί πολλά χρόνια από λίγους, που έφαγαν πολλά και οι οποίοι αν καθ είναι εκτός, συνεχίζουν να μισούν την τράπεζα που άρμεξαν…

Κλείνω όπως άρχισα. Με την Εθνική!

Ο…κουμπάρος Μιχαϊλίδης, όπως τον αποκαλούν οι καλά γνωρίζοντες λόγω κυπριακής καταγωγής, τα «κουμπαράκια», όλοι δηλαδή οι ημέτεροι και οι παρατρεχάμενοι χαφιέδες του ΣΥΡΙΖΑ και της κλειστής εξουσίας που συμπεριφέρονταν αλαζονικά και αυταρχικά στα στελέχη της τράπεζας και οι… «κουμπαράδες»!

Ξέρετε ποιους λένε έτσι: αυτούς που τα (τον) παίρνουν…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.