Έχουν ξεσαλώσει το τελευταίο διάστημα τα εξαπτέρυγα των παλαιών διοικήσεων των τραπεζών και ειδικά της Τρ. Πειραιώς σχετικά με τις ευθύνες της νυν διοίκησης της τράπεζας απέναντι στους μετόχους, μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους, με αφορμή το reverse split και το επικείμενο  dillution…

Γράφουν και ξαναγράφουν καθ υπαγόρευση! Και καλά τα σάιτ των πρώην τραπεζιτών τα οποία χρηματοδοτούν και ελέγχουν…

Εδώ η επιρροή τους φθάνει μέχρι και σε «έγκυρες» Κυριακάτικες εφημερίδες!

Της υποκρισίας το ανάγνωσμα!!!

Τολμάνε και μιλάνε οι πρώην διοικήσεις της Τρ. Πειραιώς για ευθύνες! Ποιοι;

Αυτοί που έλαβαν κρατική ενίσχυση 16 δις. ευρώ είτε μέσω απευθείας χρηματοδότησης  είτε μέσω απορρόφησης πλήθους τραπεζών, τη μια μετά την άλλη, από την Αγροτική μέχρι τις κυπριακές τράπεζες, την Marfin και την Proton!

Όλοι αυτοί που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα με ακίνητα, με παράνομες δανειοδοτήσεις, με μαϊμού αυξήσεις κεφαλαίου όπου συμμετείχαν συνένοχοι-  συμπρωταγωνιστές όπως ο Λογοθέτης!

Όλοι εκείνοι που σήμερα τολμούν και αυθαδιάζουν στηριζόμενοι στην ασυλία που τους παρείχε η κυβέρνηση για απιστία, υπεξαίρεση και κακοδιαχείριση! Γιατί διαφορετικά θα τους είχαν μπουζουριάσει όλους μαζί!

Και έχουν το θράσος οι πραγματικοί ένοχοι της καταστροφής του τραπεζικού συστήματος να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και τη διοίκηση της Πειραιώς και να βάζουν τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και δήθεν βαθυστόχαστους αναλυτές, στην ουσία μπουρδολόγους, να επιτίθενται καθημερινά παρέχοντας ταυτοχρόνως υπηρεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόκειται για τους υποκριτές τραπεζίτες, των θαλασσοδανείων, της Libra, της υπόθεσης Hydra και των μετοχοδανείων, όλων εκείνων που ενεπλάκησαν σε ξεπλύματα βρώμικου χρήματος το οποίο δεν έχει παραγραφεί και διερευνάται, όλους αυτούς που σήμερα είναι κροίσοι, βαθύπλουτοι, με βίλες, κότερα, ακίνητα στο εξωτερικό και λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους.

Την ιδίως ώρα που οι μικρομέτοχοι είδαν τις μετοχές τους να εξαϋλώνονται και τις περιουσίες τους να κάνουν φτερά!

Ας μην μιλάνε λοιπόν τα απομεινάρια του χθες για το τραπεζικό σύστημα του σήμερα.

Αρκετά τους πληρώσαμε, αρκετά τους ανεχτήκαμε…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.