Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τον Παύλο Πολάκη, παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου για τον «αψύ Σφακιανό» όλο και μεγαλώνουν.

«Τα αντιδεξιά αντανακλαστικά είναι μεγάλα, οφείλουμε να προσεγγίσουμε αυτόν τον κόσμο και ο Πολάκης, αν και καμμιά φορά ξεφεύγει, το κάνει με επιτυχία» συνηθίζει να λέει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα του Παύλου Πολάκη, που ευθέως αφορά το είδος της αντιπολίτευσης που θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ –που σήμερα κυμαίνεται μεταξύ Πολάκη και προσπάθειας προσέγγισης της μεσαίας τάξης.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κούλογλου επανήλθε στον «πόλεμο» που δημοσίως έχει κηρύξει στον Παύλο Πολάκη, μαζί με τους Νίκο Μπίστη και Νίκο Φίλη, με άρθρο στο TVX.

To θέμα όμως με τον Πολάκη είναι πιο σύνθετο απ’ ότι φαντάζει καθώς ο προκλητικός κρητικός έχει «ρεύμα» και αυτό προβληματίζει τον Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του τον έχει από κοντά.

Ως γνήσιος εκφραστής ενός πιο ακραίου κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ μια ενδεχόμενη πολιτική κίνηση από τον Πολάκη θα δημιουργούσε πραγματικό πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς δε αντίθεση με τις λοιπές κινήσεις, Ομπρέλες κτλ θα έκοβε σίγουρα ψήφους από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Οπότε, εδώ για τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί σε έναν βαθμό να ισχύει το «κράτα τους φίλους σου κοντά, και τους τους εχθρούς σου ακόμη πιο κοντά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.