Όσο πιο πολύ πιέζουν οι Μπακοκαυμενάκηδες για να προκαλέσουν ασφυξία στον Ελλάκτωρα και να καταφέρουν να εξαναγκάσουν τους Ολλανδούς να αγοράσουν σε υψηλή τιμή τις μετοχές τους, τόσο πιο βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Reggeborgh δεν θα τους δώσει ούτε …φράγκο!

Το επιτελείο των Ολλανδών εργάζεται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα σοβαρότατα προβλήματα ρευστότητας τα οποία αποδίδονται στη σκληρή και αδιάλλακτη στάση των «εφοπλιστών» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) οι οποίοι πιέζουν προκειμένου να αποσπάσουν προσωπικά ωφέλη.

Ούτε η αύξηση των 120 εκατ. ακόμη προχωρεί, ούτε φυσικά το ομολογιακό των 50 εκατ. ευρώ!

Και στο μεταξύ η Ελλάκτωρ δεν μπορεί να βγάλει ούτε εγγυητική για να κατέβει στα έργα, για να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς!

Η ενεργοποίηση Μυλωνογιάννη και τα δύο δυνατά χαρτιά των Ολλανδών

Τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανής η παρουσία του προέδρου του ομίλου και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιώργου Μυλωνογιάννη ο οποίος ηγείται των αλλεπάλληλων συσκέψεων στις οποίες κεντρικό ρόλο έχουν δύο πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης των Ολλανδών: Κ. Τούμπουρος και Θύμιος Μπουλούτας.

Ο πρώτος θεωρείται ως ο εξ απόρρητων. Ο δεύτερος εκτιμάται κάθε μέρα και παραπάνω στο βαθμό που να συζητιέται πως πιθανότατα σε κάποια χρονική στιγμή θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος του Ελλάκτωρα, εάν και όταν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι ο Α. Ξενόφος θα μετακινηθεί στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ!

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος θεωρείται επίσης στενός άνθρωπος των Ολλανδών.

Σε κόντρα με τον Σάκη εδώ και χρόνια λόγω Reds αλλά σε καλό κλίμα με τον Γ. Περιστέρη με τον οποίο τους συνδέουν πολλά.

Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος που μαζί με τον Κ. Τούμπουρο μετέχουν σε όλα τα ΔΣ των εταιριών του ομίλου, θεωρείται άνθρωπος δύσκολος ο οποίος συχνά έρχεται σε σύγκρουση με συνεργάτες του και προκαλεί λόγω χαρακτήρα εντάσεις!

Το τσιράκι του Λεωνίδα, έγινε τσιράκι του Σάκη!

Στο μεταξύ είναι γεγονός πως ο Αλ. Ντέκας, πρώην σύζυγος της Φώτης Γεννήματα, αποπέμφθηκε από τον όμιλο μετά από εισήγηση του Λεωνίδα Μπόμπολα.

Για να έχετε όλη την εικόνα, η αλήθεια έχει ως εξής: ο Λ. Μπόμπολας είχε τοποθετήσει τον Ντέκα σε επιτελική θέση στην Ηλέκτωρ όπου λειτουργούσε ως τσιράκι του τότε ισχυρού εργολάβου και καναλάρχη!

Όταν αργότερα στην ενδοομιλική σύγκρουση κέρδισαν οι Καλλιτσάντσηδες, ο Ντέκας «πούλησε» τον Λ. Μπόμπολα και από δικό του τσιράκι μετεβλήθη σε τσιράκι του Σάκη!

Με την επιστροφή του στον όμιλο λοιπόν ο Λ. Μπόμπολας απαίτησε την εκπαραθύρωση του Ντέκα, όπερ και εγένετο…

Σύγκρουση για τα μάτια του κόσμου, η αποστασιοποίηση Σάκη από την γνωστή παρέα

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο Σάκης τα έσπασε με την παρέα των Μπακοκαυμενάκηδων, της Farallon και του …Λώρενς της Αραβίας, γνωστού και ως Εξάρχου!

Νέες πληροφορίες ωστόσο υποστηρίζουν πως η δήλωση αποστασιοποίησης του Σάκη από τη γνωστή παρέα είναι προσχηματική.

Στην πραγματικότητα ο Σάκης, λένε οι ίδιοι κύκλοι, παραμένει κολλητός με τον καθοδηγητή Εξάρχου, τον μοιραίο άνθρωπο που προκάλεσε τη ρήξη στην οικογένεια Καλλιτσάντση, ενώ έχει άριστη σχέση και με την Farallon και με τους Μπακοκαυμενάκηδες!

Συνεχίζεται …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.