Νωρίτερα την Κυριακή ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), Παντελής Φιλιππίδης, είχε ζητήσει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα του λιανεμπορίου.
Έτσι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΣΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στην επικοινωνία αναφέρθηκε ότι η απόφαση ήταν των γιατρών και όχι της κυβέρνησης και ότι η Θεσσαλονίκη ήταν ανοιχτή περισσότερες μέρες από την Αθήνα. Επιπλέον, ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε πως αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί πρόσθετο μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων που είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Θα τηρήσει την νομιμότητα ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Τη διαβεβαίωση ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα τηρήσει τη νομιμότητα ως προς τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της πόλης αύριο, έδωσε ο πρόεδρός του, Παντελής Φιλιππίδης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι, εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση να παραμείνουν κλειστά, τότε θα εξεταστούν όλες οι νόμιμες λύσεις για την προστασία των συμφερόντων του κλάδου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.