Η έκτακτη σύσκεψη που ξεκίνησε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, αφού παρά τις ανακοινώσεις για άνοιγμα του λιανεμπορίου σε ολόκληρη τη χώρα στις 5 Απριλίου, φαίνεται πως τα επιδημιολογικά δεδομένα σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας προκάλεσαν δεύτερες σκέψεις στους επιστήμονες της χώρας μας.
Όλα αυτά, ενώ σήμερα η χώρα μας ανακοίνωσε 3.000 κρούσματα, ενώ ακόμα περισσότερες περιοχές εντάχθηκαν στο «βαθύ κόκκινο». Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη και την Αχαΐα, κατέγραψαν 350 και 141 κρούσματα αντίστοιχα, ενώ ειδική αναφορά σε αυτές έκαναν κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, τόσο ο κ. Χαρδαλιάς, όσο και η κ. Παπαευγγέλου.
Με το τρίτο κύμα να βρίσκεται στην κορύφωσή του και τα νοσοκομεία να βρίσκονται εδώ και πολλές εβδομάδες στα όριά τους πολλοί επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παίζουμε με τη φωτιά». «Σύμμαχος» του φονικού ιού αναμένεται να είναι και ο καιρός, αφού σύμφωνα με την πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, το Σαββατοκύριακο αναμένεται… μίνι καλοκαίρι, ενώ τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, θα επιτραπούν και πάλι οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.