Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη φέρεται ενοχλημένη με την κυβέρνηση.

Ο λόγος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είναι η ΔΕΠΑ Εμπορίου και οι συνεχείς αναβολές του διαγωνισμού της, που συνεχώς πάει πίσω και πιο πίσω.

Οι πληροφορίες λένε πως οι Βαρδινογιάννηδες θέλουν να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός όπως ακριβώς έχει εξαγγελθεί και να μη γίνονται ακορντεόν οι χρονικές παρατάσεις.

Και η μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια θεωρεί ότι στην παρούσα φάση, λόγω της συμμαχίας με την ΔΕΗ με την οποία κατεβαίνει κοινοπρακτικά στον διαγωνισμό, έχει προβάδισμα απόκτησης της ΔΕΠΑ Εμπορίου τη στιγμή που τα υπόλοιπα σχήματα δεν είναι απολύτως έτοιμα να χτυπήσουν τον διαγωνισμό ανταγωνιστικά!

Βεβαίως, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι ο διαγωνισμός της ΔΕΠΑ πηγαίνει πίσω λόγω αντικειμενικών θεμάτων που σχετίζονται με ανοιχτά νομικά ζητήματα που εκκρεμούν στα δικαστήρια, και τούτο είναι και η αλήθεια την οποία έχει αποκαλύψει τόσο η Αξία όσο και το Radar.gr!

Οι Βαρδινογιάννηδες από την πλευρά τους υποστηρίζουν κατά πληροφορίες πως η συνεχής αναβολή του διαγωνισμού ενδεχομένως κρύβει πρόθεση ακύρωσης της διαδικασίας…

Οι ίδιοι κύκλοι ακόμη επιμένουν πως για το θέμα αυτό υπήρξε συνάντηση επιτελικού μέλους της οικογένειας Βαρδινογιάννη με υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.