Τα σχέδια του να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα για να επικοινωνεί με τους followers του ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η πρόσβαση έχει απαγορευτεί από το Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δουλεύω για να “βγάλουμε” τη δική μας πλατφόρμα και σύντομα θα έχετε νέα μου», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του για το podcast της Lisa Boothe «Η Αλήθεια» που κυκλοφόρησε τη σήμερα Δευτέρα. «Θα τα πούμε σύντομα» πρόσθεσε.

Το Twitter, το αγαπημένο social media του Τραμπ, απαγόρευσε οριστικά τον προσωπικό του λογαριασμό τον Ιανουάριο επειδή παραβίασε τους κανόνες για προτροπή στη βία, καθώς ενθάρρυνε τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, σε μια προσπάθεια να σταματήσει την καταμέτρηση των ψήφων που ανέδειξαν τον Τζο Μπάιντεν στην Προεδρία.

Το Facebook ανέστειλε τον λογαριασμό του Τραμπ εν αναμονή ελέγχου από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες.

Ο Τραμπ εκθείασε το podcast της Boothe η οποία είναι μέτοχος στο Fox News, τον αγαπημένο ενημερωτικό όμιλο του Τραμπ, αναφέροντας ότι παρά τις απαγορεύσεις, οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που κάνει κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης «πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε tweet».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.