Ιδιαίτερα επικριτικός σε ό,τι αφορά τις ευθύνες της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του Αλέξη Τσίπρα για τη διασπορά του κορωνοϊού, εμφανίστηκε, σήμερα ο Ακης Σκέρτσος. 

Μιλώντας στο Open, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ σημείωσε ότι εδώ και ένα χρόνο διαχειριζόμαστε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, η οποία, όπως είπε, «μας έχει φέρει όλους στα όρια μας».

Ακόμη ο κ. Σκέρτσος σημείωσε ότι «οι πολίτες αισθάνονται εγκλωβισμένοι, όμως έχουμε καταφέρει και να σώσουμε ζωές και χαμηλότερη ύφεση. Καταλαβαίνω ότι όλοι αισθάνονται πίεση. Αλλά θέλει λίγη υπομονή ακόμα. Δεν πρέπει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να διχαστούμε».

Σκέρτσος: Η αντιπολίτευση υποστηρίζει μια ήπια αλλά βία

Αναφερόμενος στην κοινωνική ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης, λέγοντας: «Εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον βλέπουμε την αντιπολίτευση να υποστηρίζει μία ήπια αλλά βία».

Παράλληλα, ο Ακης Σκέρτσος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για τη διασπορά του κορωνοϊού, λέγοντας: «Δεν βλέπουμε ο κ. Τσίπρας να δίνει το μήνυμα ότι πρέπει οι πολίτες να κρατήσουν τα μέτρα, όταν ένα κόμμα δίνει το μήνυμα ‘βγείτε στους δρόμους’, από τον αρχηγό μέχρι στελέχη. Στις 10 Φεβρουαρίου ο κ. Τσίπρας είπε σε συνέντευξή του ότι αναλαμβάνει το ρίσκο να γίνουν διαδηλώσεις. Τότε ήταν 1.496 τα κρούσματα, χθες ήταν 3.215. Ξέρουμε πολύ καλά τι επίδραση έχουν οι διαδηλώσεις στη διάδοση και την ευθύνη την φέρει ακέραια η αντιπολίτευση».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο,   τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.