Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η υπόθεση Ταραντίλη και η αιφνιδιαστική παραίτηση του απογοήτευσαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος προφανώς ανέμενε διαφορετική ανταπόκριση από μια προσωπική του επιλογή και φυσικά δεν φανταζόταν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα εμφανιζόταν τόσο αδύναμος σε συνθήκες πίεσης, τόσο λίγος, για να μην πω δειλός και θα προφασίζονταν οικογενειακούς λόγους για να υποβάλει την παραίτηση του.

Στην πραγματικότητα και σε απλά ελληνικά ο Χρ. Ταραντίλης το έβαλε στα πόδια αδυνατώντας να ανταποκριθείτε σε στοιχειώδεις απαιτήσεις, μιας φυσιολογικής κριτικής που δέχεται μια κυβέρνηση η οποία παρεμπιπτόντως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Γιαυτό και δικαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είπε στον Χρ. Ταραντίλη «είσαι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα»!!!

Την ίδια στιγμή το ζήτημα της θέσης του κυβερνητικού εκπροσώπου παραμένει ανοιχτό με δυο μπλοκ να έχουν σχηματισθεί στο Μαξίμου.

Το ένα υποστηρίζει την παραμονή της Αριστοτελίας Πελώνη και το άλλο την άμεση αντικατάσταση της.

Υπό αυτή την έννοια η κ. Πελώνη θεωρείται προσωρινή!

Όσον αφορά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί Σκέρτσου, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως μένει στη θέση του μέχρι να φύγει…πιθανότατα με προορισμό το Υπ. Υγείας!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.