Διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό στα διάφορα ΜΜΕ ότι ο Γιώργος Τράγκας κάνει άνοιγμα στο δεξιό κοινό, η και ακόμα στο ακροδεξιό ακροατήριο.
Βέβαια ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να κάνει τέτοιο πολιτικό ατόπημα καθώς μόνο χαζός δεν είναι…
Σύμφωνα λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες του radar.gr ο δημιουργός του νέου πολιτικού φορέα θέλει  διακαώς να συνεργαστεί με τον ιδρυτή της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργό, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Πιστεύει οτι με αυτό τον τρόπο θα πάρει ενα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων του «ΟΧΙ« το οποίο αυτή τη στιγμή έχει μετακινηθεί στο ΜεΡΑ25 η απλά είναι απογοητευμένο απο τις πολιτικές εξελίξεις και περιμένει έναν καινούργιο πολιτκκό φορέα που θα μπορεί μέσα απο εκεί, να εκφραστεί. Οι συζητήσεις μαθαίνουμε έχουν ξεκινήσει αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό αυτό.
Από την άλλη πιο κοντά φαίνεται να είναι η σύμπλευση με τον Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις σε καλό κλίμα, ενώ  δεν  θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί μέσα στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα δεν θέλουν τον πρώην δήμαρχο Στυλίδας…
Να σημειώσουμε ότι ο Απόστολος Γκλέτσος κατάφερε να βγει δεύτερος στις περιφερειακές εκλογές τις Στερεάς Ελλάδας με ψήφους 110.810 ψήφους. 
Μεγάλο ποσοστό για έναν ανεξάρτητο υποψήφιο που τα έβαλε με το πουλέν της ΝΔ Φάνη Σπανό….
 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.