Την ώρα που ο κόσμος δίνει μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού, οι ταξιδιώτες κάνουν όνειρα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο, θάλασσα, εξερεύνηση νέων τόπων και γαστρονομικές ανακαλύψεις. Στη Βρετανία, φαίνεται πως οι ταξιδιώτες ονειρεύονται την Ελλάδα, όπως δείχνουν στοιχεία, καθώς οι αναζητήσεις για την χώρα μας αυξήθηκαν στο 96%.

 

 

Η Βρετανική έκδοση του National Geographic Traveller, λοιπόν, έχει ελληνικό άρωμα, «έναν προορισμό που βρίσκεται στο μυαλό πολλών ταξιδιωτών», όπως γράφει χαρακτηριστικά. «Από τις λίμνες και την αμπελουργική περιοχή της Μακεδονίας μέχρι τα οχυρωμένα κάστρα και τις γραφικές χερσονήσους της Πελοποννήσου, εξερευνούμε τις ιστορίες, τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αυτή αποτελεί την πολιτιστική πυξίδα της χώρας, γύρω από την οποία περιστρέφονται τα 6.000 νησιά του έθνους: τόπος με εξαιρετικής ομορφιάς αρχαιολογικούς χώρους, πεζοπορίας, με πλούσια άγρια ζωή, ηλιόλουστες ακτές αλλά και τις ζωντανές πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης», σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.