Με μία ανακοίνωση φωτιά η Χαλυβουργική αναδεικνύει ευθέως τις ύποπτες και περίεργες κινήσεις της διοίκησης της Εθνικής τράπεζας όσον αφορά το μέλλον της ιστορικής Χαλυβουργικής και επιβεβαιώνουν απόλυτα το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Radar.gr!

Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση- απάντηση- καταγγελία, η εθνική τράπεζα σε αντίθεση με ότι έπραξε σε σχέση με τον ανταγωνισμό στον τομέα της Χαλυβουργίας, αρνήθηκε να συζητήσει με μεγάλο ξένο fund πολύ σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση για την πώληση των δανείων της Χαλυβουργικής.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με τον ανταγωνισμό γεγονός που υποδηλώνει και ενδεχομένως υποκρύπτει εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων από τη διοίκηση της Εθνικής τράπεζας.

Και οι υποψίες τούτες ενισχύονται από την αιφνιδιαστική κίνηση αιτήματος ένταξης της Χαλυβουργικής σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, 2 μόλις ημέρες πριν έρθει σε ισχύ ο νέος πτωχευτικός νόμος που την σχετική διαδικασία καταργεί ως αναποτελεσματική!!!

Η υπόθεση αναμφίβολα έχει βάθος, παρασκήνιο και μεγάλη συνέχεια, όπου και αναμένεται να αναδειχθούν μυστήριες και ύποπτες πτυχές του θέματος μιας ιστορικής χαλυβουργίας που επιχειρείται στα όρια της νομιμότητας και στο παραπέντε της εκπνοής του σχετικού νόμου, να τεθεί σε ειδική εκκαθάριση, χωρίς να έχει συζητηθεί με βάση τα νέα δεδομένα που προέκυψαν για την οικογένεια Αγγελοπούλου από την δικαστική συμπαράσταση, ούτε καν το ενδεχόμενο νέας ρύθμισης δανείων, όπως ενδεικτικά συνέβη στην περίπτωση Θεοχαράκη αλλά και των μπαταχτσήδων μεγαλοξενοδόχων!

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Χαλυβουργικής:

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.