Η έξοδος της Πρωτοχρονιάς είναι κάθε φορά δύσκολη. Είναι όλα τα μαγαζιά γεμάτα, ενώ πολλές φορές η τιμή τους είναι διπλάσια από τις συνηθισμένες ημέρες. Κάποιοι, βέβαια, είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη κατά την αλλαγή του χρόνου, αφού «μια φορά θα βγεις Πρωτοχρονιά».

Αν αισθάνεστε άσχημα για το τι ξοδέψατε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, θα πρέπει να δείτε τι έχουν ξοδέψει μερικοί άνθρωποι στο παρελθόν. Έχοντας αυτό κατά νου, ιδού οκτώ από τα πιο ακριβά πρωτοχρονιάτικα πάρτι που έγιναν ποτέ.

R Lounge, Times Square – 17.000 δολάρια

Αυτή ήταν η τιμή για ένα τραπέζι τεσσάρων ατόμων στο R Lounge της Times Square της Νέας Υόρκης. Η τιμή υποτίθεται ότι ήταν τόσο υψηλή επειδή παρείχε στους καλεσμένους μια υπέροχη θέα της πτώσης της μπάλας, του διάσημου εθίμου της κεντρικότερης πλατείας της πόλης. Το εισιτήριό που αγόραζε κάποιος περιλάμβανε ένα κοκτέιλ στο Cosmopolitan Room, ορεκτικά και δείπνο, γλυκά και τσάντες δώρων. Η εκδήλωση προσέφερε επίσης open μπαρ, αλλά αν σκοπεύατε να μείνετε και στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή, έπρεπε να πληρώσετε ακόμα περισσότερα για ένα δωμάτιο. Αυτό θα σας κόστιζε επιπλέον 1.400 δολάρια, καθώς τα δωμάτια με τη χαμηλότερη τιμή ήταν στα 699 δολάρια με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.

The Fountainbleu Hotel, Μαϊάμι – 25.000 δολάρια

Αυτό το πάρτι έγινε το 2011, και όποιος πλήρωνε αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να παρτάρει δίπλα στην πισίνα με DJ τον Tiesto και με τέσσερα μπουκάλια Belvedere βότκα, αλλά και τέσσερις σαμπάνιες Dom Perignon.

Gansevoort Turks & Caicos – 100.000 δολάρια

Αυτή η εκδήλωση του 2011 δεν ήταν για το ευρύ κοινό, αλλά μόνο για δύο μόνο άτομα και με κόστος 50.000 δολάρια το κεφάλι. Με αυτά τα χρήματα είχατε βασιλική μεταχείριση. Η περιποίηση περιελάμβανε ιδιωτικό τζετ, μια σουίτα ρετιρέ μπροστά στον ωκεανό, προσωπικό σεφ, καταδύσεις με κοχύλια, υπηρεσίες VIP στην πισίνα, θεραπείες σπα, κουβέρτες από κασμίρ και πολλά άλλα.

Cameo Nightclub, Μαϊάμι 2013 – 100.000 δολάρια

Οι εκατό χιλιάδες φαίνεται να είναι κάτι σαν ταρίφα για τους πλούσιους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτό το πάρτι μπορούσε να αγοράσει κάποιος ένα VIP πακέτο που περιλάμβανε μια νύχτα σε στούντιο ηχογράφησης με τον σούπερ σταρ της ραπ Lil Wayne και τέσσερις φίλους του, 50 μπουκάλια σαμπάνιας Rose, 10 μπουκάλια βότκας GT, 10 μπουκάλια τεκίλα Patron και πέντε μπουκάλια Hennessy VS.

Εκδήλωση του Πλαστικού Χειρουργού Dr. Stephen Greenberg – 100.000 δολάρια

Το 2009 ένας πλαστικός χειρουργός με το όνομα Dr. Stephen Greenberg αποφάσισε να ανακοινώσει το «πιο ακριβό πρωτοχρονιάτικο πακέτο». Με 100.000 δολάρια θα μπορούσατε να πάρετε τρία τραπέζια για μια συναυλία των Lady Gaga, John Legend και Brody Jenner. Μαζί θα είχατε και εισιτήρια πρώτης θέσης μετ’ επιστροφής στο αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι, με δυνατότητα επιλογής ενός ρετιρέ πέντε αστέρων για τη διαμονή σας. Παράλληλα, το πακέτο περιελάμβανε και μια αυξητική στήθους, με 24ωρη νοσοκόμα, απεριόριστες θεραπείες σπα και μια Rolls Royce με σοφέρ για εκείνο το βράδυ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς δύο φορές σε μία νύχτα – 210.000 δολάρια

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι αρκετό. Αλλά μια εταιρεία που ονομάζεται Private Fly σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπέρα, και να προσφέρει την Πρωτοχρονιά… δύο φορές. Για 210.000 δολάρια, ή 14.000 δολάρια ανά άτομο, ξεκινάτε την Πρωτοχρονιά σας στις 8 το βράδυ – στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Αφού αλλάξετε έτος με στιλ, στην Όπερα του Σίδνεϊ, εσείς και το πλήρωμα επιβιβάζεστε σε ένα ιδιωτικό τζετ και πετάτε πίσω διασχίζοντας τις ζώνες ώρας με προορισμό το Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, θα τα ξανακάνετε όλα από την αρχή! Αυτό δεν είναι ένα πάρτι για όσους δεν έχουν αντοχή ή ένα τεράστιο ποσό χρημάτων.

Hakkasan Las Vegas Bottle Service – 500.000 δολάρια

Διαφημισμένο ως το «πιο ακριβό Bottle Service στον κόσμο» του 2014 το Hakkasan ζήτησε μισό εκατομμύριο δολάρια για το “Dynastie Package”, το οποίο δεν ήταν μια συνηθισμένη υπηρεσία. Ένα προσωπικό συνολικά 40 ατόμων ήταν εκεί για να εξυπηρετεί εσάς και τους φίλους σας. Σας σέρβιραν την καλύτερη σαμπάνια, συμπεριλαμβανομένης της 30λιτρης Midas του Armand de Brignac. Επίσης, θα λαμβάνατε διαμαντένια κοσμήματα, έναν χρυσό δίσκο με την υπογραφή του DJ Calvin Harris και μια ζώνη UFC κατά παραγγελία.

Το πάρτι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς – 7,6 εκατομμύρια δολάρια

Το 2010 ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να διοργανώσει ένα φοβερό πάρτι στην – αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων – έπαυλή του. Έκλεισε τους Red Hot Chili Peppers για τη μουσική της βραδιάς, ενώ οι περισσότεροι καλεσμένοι έμειναν στο σούπερ γιοτ Eclipse μήκους 163 μέτρων. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο George Lucas, ο Marc Jacobs, ο Jon Bon Jovi και ο Jimmy Choo. Υπήρχε άφθονο χαβιάρι και σούσι για όλους, καθώς επίσης και σαμπάνια Cristal και Ruinart.

Διαβάστε ακόμη: