Μια διαφορετική και απολαυστική πλευρά αποκάλυψε ο πρίγκιπας Χάρι και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του Τζέιμς Κόρντεν, «The Late Late Show», με καλεσμένο τον… Δούκα, ενώ όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ανήκουν πια στη βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι μίλησε για τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, την πατρότητα αλλά και τη σχέση του με την βασιλική οικογένεια. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι ανέβηκε για πρώτη φορά σε λεωφορείο με το οποίο ο Τζέιμς Κόρντεν τον ξενάγησε στην Καλιφόρνια.

Ο παρουσιαστής παραλαμβάνει τον δούκα του Σάσεξ με ένα ανοιχτό διώροφο κόκκινο λεωφορείο -για να του θυμίσει Λονδίνο- και ο Χάρι δείχνει να εντυπωσιάζεται που δεν ήρθε με…ένα Range Rover. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ζητάει ο δεύτερος να πληρώσει εισιτήριο αλλά αυτός απαντάει ότι δεν έχει χρήματα πάνω του.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν κουβαλάνε ποτέ επάνω τους ψιλά και ακολούθως παραδέχεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε ανοιχτό λεωφορείο, καθώς είναι κάτι που «δεν του επιτρέπεται» ενώ πρόσθεσε ότι λυπάται που δεν μπόρεσε να δει τα αξιοθέατα. Σημείωσε επίσης, πως εξαιτίας του lockdown, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει το Λος Άντζελες.

Οι δυό τους, μάλιστα, απόλαυσαν μέχρι και τσάι σε πορσελάνινα φλυτζάνια καθώς ο παρουσιαστής ήθελε να δώσει μια «σπιτική αίσθηση».

Ο πρίγκιπας Χάρι ξεναγείται στο Λος Άντζελες...όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Πρίγκιπας Χάρι: «Ήξερα ότι η Μέγκαν είναι η μία και μοναδική»

Ο οικοδεσπότης, στη συνέχεια, προχώρησε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις και πιο συγκεκριμένα πώς κατάλαβε ο πρίγκιπας Χάρι ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι «η μία και μοναδική».

«Στο δεύτερο ραντεβού άρχισα να σκέφτομαι ότι ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό» απαντά ο Χάρι. «Ήταν απλά το γεγονός πως δέσαμε πολύ. Και νιώθαμε και οι δύο πολύ άνετα με την συντροφιά του άλλου. Περάσαμε πολύ χρόνο οι δυο μας αντί να πάμε σε σπίτια φίλων ή να βγούμε για δείπνο όπου υπήρχαν άλλοι περισπασμοί. Δεν υπήρχαν περισπασμοί και αυτό ήταν υπέροχο. Ήταν καταπληκτικό. Πήγαμε από το μηδέν στο 60 στους πρώτους δύο μήνες».

Η ζωή με τον Άρτσι

Στην συνέχεια, ο Τζέιμς Κόρντεν τον ρωτά για την πατρότητα, με τον πρίγκιπα Χάρι να απαντά πως ο γιος του, Άρτσι, είναι 1,5 ετών και είναι γεμάτος ενέργεια ενώ έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Να σημειωθεί ότι ο Χάρι και η Μέγκαν τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Επίσης ο δούκας αποκάλυψε πως η πρώτη λέξη που είπε ο Άρτσι, ήταν «κροκόδειλος», ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στον δισέγγονό της για τα Χριστούγεννα.

Όπως λέει, η βασίλισσα Ελισάβετ τους τηλεφώνησε και τους ρώτησε τι δώρο θα ήθελε ο Άρτσι για τα Χριστούγεννα, με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να της λένε μια βαφλιέρα. «Τώρα» όπως λέει, «η Μέγκαν φτιάχνει ένα πολύ νόστιμο οργανικό μίγμα κάθε πρωί, το βάζει στην βαφλιέρα, το γυρίζει και ο μικρός τρελαίνεται. Ο παρουσιαστής, φυσικά, δεν κρύβει την έκπληξή του, λέγοντας πως δυσκολεύεται να φανταστεί την βασίλισσα Ελισάβετ να παραγγέλνει βαφλιέρα.

Στην συνέχεια, οι δύο τους συζητούν για το πώς είναι η νέα ζωή του ζεύγους πλέον, με τον Χάρι να λέει πως έχει αλλάξει ελάχιστα, καθώς συνεχίζει να υπηρετεί το κοινό καλό, κάνοντας μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ ό,τι μπορούν – έστω και αυτό το λίγο- για να είναι οι άνθρωποι πιο χαρούμενοι. Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει επίσης πως δεν ήθελε ποτέ να αποχωρήσει από την βασιλική οικογένεια και πως το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει λίγο πίσω από την βασιλική οικογένεια. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπως όλοι σας ξέρετε, γνωρίζεται πολύ καλά πώς ήταν ο βρετανικός Τύπος και διέλυε την πνευματική μου κατάσταση. Ήταν τοξικό. Ήθελα να πάρω την οικογένειά μου μακριά από όλο αυτό. Αλλά δεν φύγαμε ποτέ».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.