Την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast μέσω της υπηρεσίας streaming του Spotify είχε ανακοινώσει λίγο καιρό πριν, με επίσημη ανακοίνωση, η σουηδική εταιρεία και τώρα το πρώτο τους επεισόδιο, είναι έτοιμο και διαθέσιμο.

Στο πρώτο τους podcast, Χάρι και Μέγκαν, αφιέρωσαν χρόνο και ευχαρίστησαν τους εργαζομένους σε κρίσιμους τομείς, εκείνους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, ενώ εμψύχωσαν ανθρώπους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού το 2020.

Παράλληλα, φιλοξένησαν στη διαδικτυακή τους ραδιοφωνική μετάδοση προβληματισμούς και ελπίδες για τη νέα χρονιά από τον τραγουδιστή Έλτον Τζον, τον παραγωγό και ηθοποιό Τάιλερ Πέρι, την πρωταθλήτρια τένις Ναόμι Οσάκα και άλλες διασημότητες, καλλιτέχνες και συγγραφείς.

«Από εμάς, θα πω ό,τι και αν σας φέρνει η ζωή, εμπιστευτείτε μας όταν λέμε, η αγάπη κερδίζει», είπε η Μέγκαν. «Η αγάπη κερδίζει πάντα», πρόσθεσε ο Χάρι. Το podcast τελείωσε με μια εμφάνιση – έκπληξη από τον γιο του ζευγαριού, τον 19 μηνών Άρτσι. Με την καθοδήγηση των γονιών του ο Άρτσι είπε: «Ευτυχισμένη η νέα χρονιά», με αμερικάνικη προφορά.

Εκτός από την πολυετή συμφωνία με το Spotify, τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι υπέγραψε ακόμη μια πολυετή συμφωνία, αυτήν τη φορά με το Netflix, για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων.