Την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast πρόκειται να αναλάβουν ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ σε συνεργασία με την υπηρεσία streaming, Spotify.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Spotify, το πριγκιπικό ζεύγος θα κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει εντός του Δεκεμβρίου. Η πολυετής συμφωνία προβλέπει ότι η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, Archewell Audio, θα αναλάβει την παραγωγή ενός προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», αναδεικνύοντας «ποικίλες οπτικές και φωνές», όπως επισημαίνει η σουηδική εταιρεία στην επίσημη ανακοίνωση. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

«Αυτό που αγαπάμε στα podcast, είναι ότι μας θυμίζουν να παίρνουμε τον χρόνο μας και να ακούμε πραγματικά, να συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλο χωρίς περισπασμούς», λένε ο Χάρι και η Μέγκαν στη δική τους ανακοίνωσή. «Με δεδομένες τις προκλήσεις του 2020, δεν υπήρξε ποτέ πριν πιο σημαντική στιγμή για να το κάνουμε αυτό, γιατί ακούμε ο ένας τον άλλον, ακούμε τις ιστορίες μας και αυτό μας υπενθυμίζει πόσο αλληλένδετοι είμαστε».

Εκτός από το Spotify, όμως, το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και με την συνδρομητική υπηρεσία του Netflix για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών.

Λίγες μέρες πριν, η Μέγκαν ανακοίνωσε πως επένδυσε στην start up Clevr Blends από την Καλιφόρνια που παρασκευάζει στιγμιαία latte από γάλα βρώμης. Η Μέγκαν παρουσιάστηκε ως «σύμβουλος» της εταιρείας με έδρα το Μοντεσίτο, όπου ζει μόνιμα πλέον η οικογένεια.