Η εποχή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε! Ο Κροάτης φόργουορντ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα πανέτοιμος να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Η πτήση του νέου αποκτήματος του «εξάστερου» καθυστέρησε για περίπου μία ώρα, όπως έγινε γνωστό από την «Lufthansa», και έτσι υπήρξε αυτή η μικρή ταλαιπωρία.

Στο μεταξύ η αστυνομία αναγκάστηκε να απομακρύνει περίπου 50 φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με σκοπό να αποθεώσουν το νέο απόκτημα της ομάδας τους.

Ακόμη πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και δημιούργησαν μια αρκετά όμορφη ατμόσφαιρα ώστε να υποδεχθούν τον 26χρονο.

Ο Χεζόνια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Οντέντ Κάτας και την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Οι πράσινοι βρίσκονται στη Γερμανία ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της Euroleague και ο Κροάτης γνωρίστηκε τόσο με τους νέους του συμπαίκτες, όσο και με τον Ισραηλινό τεχνικό.

“Είναι όνειρο για μένα”

Σχεδόν σαστισμένος από την απίστευτη υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού έμοιαζε ο Μάριο Χεζόνια κατά την άφιξη του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Χεζόνια

«Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγύριζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη»