Σε μια εμετική ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα του Documento και συνδέοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα κυκλώματα παιδεραστίας.

Το χυδαίο αυτό ποστ στα social media από τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που επισημαίνει ότι μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό, η κίνηση του Παύλου Πολάκη δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από το hashtag «#ΝΔ παιδεραστές» που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Μάλιστα Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός ,ο Δοξιαδης,προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες,Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».

Το σχόλιο της ΝΔ για την εμετική ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ.Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.